maanantai 7. kesäkuuta 2021

Valokuvastudio Kuvastin


Haluaisitko ihanat kuvat lapsista, edustavat potretit itsestäsi, söpöt lemmikkikuvat, kuvan kaveriporukasta tai vaikka koko perheestä?

Vanhan työväentalon alakerran kauniit tiiliseinät luovat Orivedellä Tampereen kupeessa toimivaan studiooni ainutlaatuisen ja rauhallisen tunnelman. 

Kuvaushinnat

Studiolla tapahtuvan henkilö-, lemmikki- tai tuotekuvauksen perushinta on 75 euroa. Tähän sisältyy noin puoli tuntia kuvausaikaa ja 2 valmista, käsiteltyä kuvaa tiedostomuodossa. Lisäkuvien hinta on tiedostomuodossa 22 euroa/kpl.

Perushintaisessa kuvauksessa voi olla maksimissaan viisi henkilöä, lemmikkiä tmv. Vaativammista erikoiskuvauksista annan mielelläni erillisen tarjouksen.

Kuvat on mahdollista saada myös valokuvapaperille tulostettuna sekä haluttaessa myös pahvipohjukkeissa. Hinnat erikseen kuvien koon ja lukumäärän mukaan.


Tarvitsetko hyvälaatuiset kuvat yrityksesi tuotteista? Jos tuotteita on suurempi määrä, voit pyytää tarjouksen hinnasta.

Tulen myös kuvauskeikalle studion ulkopuolelle, vaikkapa ikuistamaan perhejuhlan tai muun tapahtuman. Keikkakuvauksen hintaan vaikuttaa kuvauksen kesto ja kuvien määrä, hinta alkaen 150 euroa plus matkakulut Oriveden keskusta-alueen ulkopuolelle.

Kaikkiin hintoihin sisältyy alv 24 %.


Valokuvastudio Kuvastin toimii osoitteessa Asematie 9, Orivesi. Avoinna sopimuksen mukaan, kuavukset onnistuvat mainiosti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimin Osuuskunta työjuhtien kautta.

Ota yhteyttä ja kysy kuvausaikaa, valonvuosi@gmail.com tai p. 050 3450740.

Studioni on myös vuokrattavissa lyhytaikaiseen käyttöön, vuokrahinta 100 e/päivä (8 h), 70 e/puoli päivää (4 h), 40 e/tunti.

Seuraile tarjouksia!

Tästä pääset katsomaan kuvia portfoliossani.

Katso studioni esittelyvideo:

Tervetuloa, vaikka vain tutustumaan!

Marjo Aspegren, valokuvaaja, p. 050 3450740


Löydät minut myös Valokuvaajat.fi-sivustolta

#valokuvastudio #Kuvastin #Orivesi #valokuvastudiokuvastin #MarjoAspegren

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...